Svt kör propaganda mot MP

Svt kör propaganda mot MP. Jag är väl inte känd som den som alltid tyckt riktigt bra om MP men jag tar mig ändå friheten att tycka till om det drev som media nu kör mot MP. I morse gick det över gränsen när den gamle moderatpolitikern K.G Bergström satt i soffan och tycktes veta allt om MP och körde med mycket osakliga angrepp. Jag tycker man kan kräva mer av public service företaget Svt. Den som inte såg att det var ett moderat angrepp på MP men även på regeringen hade nog inte vaknat riktigt

Kan hålla med att det fanns bara en utväg för Kaplan men även om jag inte är religös så behöver måste man tänka att den som vägrade ta en kvinnlig journalist i hand var det på grund av hans religösa tro. Vi är ett land som står för religionsfrihet även om jag tycker att det är ett konstigt sätt mot kvinnor men så är det trots allt. Det finns även en syn att kvinnor ska inte visa hela ansiktet och en del bär slöja och andra burka. Det är av samma orsak som att inte ta i hand.

4 kommentarer

  1. Bertil Blues Johansson

    Det går ju inte att jämföra det faktum att kvinnor bär slöja med att en man vägrar att hälsa på kvinnor just på grund av att de är kvinnor. Det är ju självklart att man i Sverige inte ska behandla folk olika pga vilket kön som de har blivit födda till. Vilket kön man är född till kan man ju inte påverka. Alla ska behandlas lika. Det är självklart att det är många kvinnor som känner sig kränkta och nedvärderade när en man säger något i stil med: ”Jag tar inte dig i handen för att du är kvinna.” Du kan ju inte på fullaste allvar mena att det finns någon grupp som blir nedvärderade och kränkta för att andra medborgare bär slöja????? Du jämför ju äpplen och päron.

  2. Gunnar Karlsson

    MP behövs inte , bara som stöd för SAP så vitt jag vet. Tycker iof sig att övriga partier också sett sina bäst före datum!

  3. Basic Rules

    Knappast någon ”propaganda”, däremot första gången MP utsätts för kritiks granskning!
    Den kraftigaste kritiken kommer inifrån partiet, om du läser UNT.se.” Gäller MP Eller AKP” ?
    ”Än i dag är Mehmet Kaplan knuten till den islamistiska rörelsen – Iskenderpasa cemaati.
    Varje år håller Kaplan tal på shejkens födelsedag i april, till exempel på Folkets Hus i Årsta i Stockholm”, bla. Nu visar MP sitt rätta jag, från att av många uppfattas som ett stolligt feministparti, till ett smått islamistiskt sådant. Tydligen vet inte ens ynglingen Fridolin vad feminism är, än mindre en islamist med ultra nationalistiska värderingar som Kaplan. Nästa fråga är vem ÄR Fridolin ?

  4. Hans

    Hej Lennart,

    Tycker det är på tiden att medias gullande med MP tar slut. Man har alltid kommit undan med sådant som för övriga riksdagspartier renderat i ett massivt drev med avgångar som följd, även fast klavertrampen varit betydligt midre allvarliga. Man måste inse att MP inte är ett dugligt regeringsparti och att man i sin missriktade öppenhet och mångfaldsiver missar grundläggande kontroller av de partifunktionärer som rekryteras. Än värre att man verkar misskött de säkerhetsgranskningar som är obligatoriska för riksdagsledamöter och framförallt statsråd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.