Svedavia diskriminerar kvinnorna

Svedavia diskriminerar kvinnorna. Fredagen den 13,e blev vi sittande från kl 10:30 till 17: 45 i hall fyra på Arlanda efter att vårt plan hem till Umeå blivit inställd och ombokningar måste till. De flesta tror jag fick samma tid hem som vi.

Efter att ha suttit där kan jag konstatera att Svedavia inte kan planera eller hyr in dåliga arkitekter som inte kan sitt jobb. Damtoaletterna är fullständigt fel dimensionerande och det har fått stå kvinnor och flickor i kö och under vissa tider långt ute i korridoren. Just före vi åkte kunde jag gå in direkt för att kissa medan det stot 13 fickor i kö. Jag har tagit upp detta tidigare med Svedavias VD som visserligen nu har fått gå.

Oavsett är detta en skam för Svedavia som om de har någon känsla för kundernas behov måste tänka om. Terminalerna byggs för resenärerna och inte för shoppings gäster eftersom området jag pratar om är när man gått igen säkerhetskontrollerna. Att kvinnorna ska behandlas på detta sätt är inget annat än diskriminering. De får ju stå i kö till toaletterna i stället för att göra lite shopping. Detta är en skam och inget annat och visar på en okunskap som jag inte trodde fanns bland beställare och arkitekter/konstruktörer. Att inte kvinnorna reagerat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.