Appel drar tillbaka sitt stöd till Republikanerna

Appel drar tillbaka sitt stöd till Republikanerna. Apple har tidigare stöttat både Republikanernas och Demokraternas kommande partikonvent. Men nu är det slut med detta drar tillbaka allt sitt stöd från Republikanernas konvent. Orsaken är enkel nämligen Donald Trumps uttalanden om kvinnor, immigranter och minoriteter. Det uppger källor för Politico.

Som sagt så har Apple har valt att dra tillbaka sitt stöd till republikanernas kommande partikonvent eftersom bolaget inte vill stötta Donald Trump som presidentkandidat. Samtidigt så äger Trump aktier till ett värde på mellan 9 och 19 miljoner kronor i ITjätten.

Trump har tidigare sagt att Apple borde flytta sina fabriker från Kina till USA för att skapa fler jobbtillfällen i landet. Han har också uppmanat till bojkott av Apple eftersom bolaget inte ville låsa upp en telefon tillhörande en terrorist. Facebook, Google and Microsoft har inte ändrat sitt ekonomiska stöd till republikanerna.

Amerika är ett märkligt land där man har den här typen av enorma stöd till partierna. Ingen ska i alla fall inbilla mig att de gör det enbart för att vara snälla. Nej de kräver självklart något tillbaka. Är detta demokrati ?

2 kommentarer

  1. Johnny Göthe Norlin

    Vad tycker din kompis Christer Olsson om saken? Har för mig är engagerad i nåt bolag här i trakten.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men snälla du vet du vad du pratar om. Min blogg handlade om något helt annat än vad du svarar på, har du problem med att läsa sök hjälp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.