Ny moderaterna är helt borta

Ny moderaterna är helt borta. Under flera år fram till och med valet 2014 var det ett ständigt skryt om de nya moderaterna. Efter valet då Reinfeldt slutade och Anders Borg blev det helt tyst om de nya moderaterna och så blev det en omläggning av politiken på område efter område. Moderaterna har också intagit en ny stil och politik.

På många områden har de gått tillbaka och i stort sett blivit det gamla högerpartiet inte minst inom flera områden inom välfärdspolitiken. Men vill skära i de flesta områden som drabbar de sämst ställda. De har också blivit mycket mer gnälliga och senast idag när det gäller att Sverige skulle utöka de militära insatserna som rör Irak/Syren och satsa mer på att utbilda de som bekämpar IS var det gnäll och klagomål, medan däremot försvarsutskottets ordförande som är liberal var nöjd med regeringens agerande.

Under de nya moderaternas tid var det även kampanj på kampanj från moderatpolitiker i länet som marknadsförde sig under det namnet men nu är det helt tyst. De finns från högerkanten i moderaterna även en positiv syn på Sverigedemokraterna och om ett samarbete. Anders Ågren med flera har varit ganska tysta och inte skrutit om den 180graders omställningen som moderatpolitiken nu tagit gentemot när man genomförde de nya moderaterna. Nu har man kastat bort den politiken och vill vara bra mycket längre ute på högersidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.