Europa kan snart inte te emot flyktingar

Europa kan snart inte te emot flyktingar. Gränsen för Europas förmåga att ta emot nya flyktingar är snart nådd. Det säger Europeiska rådets ordförande Donald Tusk på söndagen. De praktiska möjligheterna för Europa att ta emot nya vågor av flyktingar, för att inte tala om ekonomiska migranter, är nära gränsen, säger han vid en presskonferens i samband med G20-mötet i Kina.

Tusk uppmanar nu de övriga G20-länderna att öka sina insatser.
 Bara globala insatser kommer att bära frukt.

En kommentar

  1. Bertil

    2006 skulle ju de arbetslösa knäcka statskassan enligt Alliansen. Ändå ökade man på arbetslösheten med Alliansens 8 år i makt. Nu har vi tagit emot 163000 flyktingar också.
    hur är det med sanningen egentligen. Massarbetslösheten blev större. Men då ändrade Reinfeldt retorik och började skryta om de 300 000 fler som fått jobb.
    Men nämnde inte att befolkningen under samma tid ökat med 600 000.

    Kort sagt Alliansen har massor problem. De är som tvååringar de kan inte skilja på sannig och fantasi.
    Nu talar Ulf kristersson att Bidragstaket som man kommer med måste förtjäna respekt
    i di.se skriver man en massa siffror om bidrag . Men man glömmer tala om ockret från byggföretag där drabbade med bidrag hänvisas bo . Hur detta kostar kommuner . Eller hur kommuner som har bostäder tar ut ockerhyror för att sedan via statsbidrag få kompensation. De drabbade får inte mer i plånboken och skulle förmodligen aldrig kunna bo i det man hänvisats till om man skulle få jobb och inkomst. Högern vill folk ska bo i tält så bostadskostnaden blir billig och att nyproducerat ges till välbeställt folk.

    Jag förtsår inte Moderaterna ja inte de övriga högerpartierna heller . Varför kör man med så fult falskspel. man talar om det som låter bra för att få slå ner på svaga grupper men undanhåller sannigen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.