Washington Post om Trumps sexism

Washington Post om Trumps sexism. Det händer alltid något när Trump ska uttala sig. Nedanstående artikel fann jag på Omni och lägger ut den ordagrant för jag tycker den speglar Trump och så här är den ordagrant.

Det finns bättre anledningar att vara emot Donald Trump än hans otyglade sexism, men fräckheten i hans senaste kommentarer kräver vår uppmärksamhet. Det anser Washington Posts kolumnist Ruth Marcus.
Hon syftar bland annat på de uttalanden Trump gjorde under NBC-utfrågningen i onsdags, då han försvarade en kommentar om sexuella övergrepp inom militären.
Vad förväntade sig dessa genier när de placerade män och kvinnor tillsammans? , skrev Trump i en tweet 2013.
Att hålla kvinnor borta från jobb de är kvalificerade för är inte lösningen, inte heller är svaret att lägga skulden på ett offer för sexuella övergrepp för att hon befunnit sig på platsen , skriver Marcus.

Hon menar att kommentarerna från Trump & Co  ger en fingervisning om de könsrelaterade utmaningar som väntar Hillary Clinton under valspurten  men även om hon blir president.
Landet är på väg att välja sin första kvinnliga president. Men, som den presidentkampanjen visar, så kommer det krävs en hel del städning när glasstaket väl är krossat, för att jämna ut spelplanen mellan könen 

Slut citat. Av det kan man säga alla har han inte hemma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.