Maskerade män tänder på bilar i Uppsala

Maskerade män tänder på bilar i Uppsala. Det är minst sju bilar som har satts i brand på olika platser i Gottsunda och Valsätra i Uppsala. Polisen säger att det är maskerade personer som går runt och sätter eld på bilarna. Det här har blivit som en pest som smittat ned flera personer på olika platser. Det här kommer inte att upphöra utan övervakningskameror så förövarna upptäcks och kommer då att fällas av domstolarna och att de får ett kännbart straff.

Malmö där har många bilar tänds på. Fyra larm om bilbränder kom in under loppet av 40 minuter på måndagskvällen i Malmö. Polisen vet ännu inte hur många bilar som förstörts.I måndags grep dock polisen flera personer som är misstänkta i alla fall för bränder som anlades i går (måndag kväll) Hoppas att polisen hittat rätt personer och att de lan bindas till flera anlagda bilbränder

En kommentar

  1. Lars Flemström

    Det blir nog svårt att få fällande domar när förövarna är maskerade. Om de inte tas på bar gärning. När dessa bilbränningar sker mycket frekvent och på samma platser, torde det räcka med att civila spanare håller uppsikt och att polisen kommer snabbt.

    Gottsunda och Valsätra är faktiskt de stadsdelar som ligger längst från polisstationen i Uppsala, så det tar lite tid för polisen att komma dit. Det finns dessutom bara två vägar från centrala Uppsala, så det är ganska lätt för förövarna att sätta ut vaktposter, som varnar sina kamrater om en polisbil närmar sig . Det är inte ens säkert att förövarna själva bor i området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.