En oerhört vacker onsdagsmorgon

En oerhört vacker onsdagsmorgon

En oerhört vacker onsdagsmorgon. Det är skönt att vakna när det är så vackert ute och det känns bra i hela kroppen och knoppen. Igår var det nog årets mörkaste och tristaste dag. Det började med dis och regn men slutade med lite lätt snöfall och uppklarnande. Det var tur för då fick men se hur stor månen var även om den lär ha varit större i måndags.

Att det blev snö och kallare gjorde att snön frös fast på den ishala vägen och det blev ett kanonföre för en stavgångspromenad. Jag har tagit upp den sysslan igen nu när man har lite mer tid och idag blev det drygt två timmar. Det känna bra både för knoppen och kroppen att promenera. Jag hade hoppas att få se en livs levande varg för jag är i de trakterna i går och idag. Det skulle vara spännande att få den i natura.

Nu blir det hockey i kväll där Björklöven tar sig an Vita Hästen i T3 arena. Jag hoppas att Björklöven vinner men törs inte säga att de gör det även om msn spelat mycket bra på slutet. Den här serien är jämnare än många tror och därför hoppas jag. Det hopar sig väl många skador och senast blev vår bäste center David Lindqvist skadad och borta alldeles för länge. Vi få heja svettas och hoppas.

På fredag ska vi till Örnsköldsvik för att hälsa på lite goda vänner och tänkte passa på att besöka Fjällräven Arena för att se MoDo mot Björklöven. Tyvärr får vi inställa besöket på arenan då det var slut på biljetter trots att arenan tar runt 7500 besökare. Nu får man köpa hem matchen i stället men jag ser ishockey helst live. Vilket drag de kommer att vara i arenan på fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.