Liberal parlamentariker i blåsväder

Liberal parlamentariker i blåsväder. Nu kommer Liberalernas EU-parlamentariker Jasenko Selimovic inom kort att straffas av EU-parlamentet för att han anses ha trakasserat sina medarbetare. Bakgrunden till detta är en laddad konflikt mellan Selimovic och hans tidigare assistenter och straffet väntas bli tio dagars indraget arvode.

Den laddade konflikten har lett till att ansvariga i EU-parlamentet uppmanat Fredrick Federley (C) och Cecilia Wikström (L), Selimovics svenska partivänner i parlamentet, att tänka på sin säkerhet, DN. Uppgifterna har inte bekräftats officiellt från talmannens kontor.

Marit Paulsson som var Liberalernas EU-parlamentariker har följt konflikten mellan Jasenko Selimovic och hans medarbetare på håll, och hon är upprörd. Selimovic tog över Paulsens plats som ledamot i EU-parlamentet den 30 september 2015 och behöll hennes fyra medarbetare. Det är dessa som han nu misstänks för att ha trakasserat. Det har varit förfärligt och jag är mycket besviken, säger Paulsen till tidningen och tillägger att hela historien är oanständig. Det är väl bara att hålla med Paulsson om detta. Att politiker trakasserar sina närmsta medarbetare svärtar ner hela politikerkåren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.