Ljug inte på mig Urban Bengtsson

Ljug inte på mig Urban Bengtsson. Du skriver i din blogg att jag medger fel läge på badhuset. Det är inget annat än en ren och skär lögn. Jag sa att det nog kanske var fel att bygga en 50 metersbassäng. Har inte sagt ett enda ord i min blogg om läget.

Nu är det ändå tur att det inte är så många läser din blogg. Ni som läser min blogg ser att jag inte med ett ord nämner läget och det kommer aldrig något nytt badhus på 50 år. Simförbundet och andra förbund bestämmer inte hur stor läktarkapacitet anläggningarna ska ha. Simsport är ingen stor publik sport.

Här ser ni vad jag skrev om simhallen. Där finns inte ett ord om läget.
Sedan kan jag konstarea att vi möjligen gjorde ett fel som beslutade att bygga en 50 metersbassäng där det inte rymdes en tillräckligt stor läktare som behövs vart 20: år. Förbund som sätter orimliga krav på kommuner kan då bygga sina anläggningar själva.Låt då simsporten lägga sina mästerskap i södra Sverige.

Jag skrev som ni ser alla utom Urban att jag tycker det kanske var fel att bygga en 50 metersbassäng där det inte rymdes en större läktare. De utrymmena som en 50 tar har nog gått att göra mycket trevligare upplevelsebad av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.