Trumps fd Säkerhetsrådgivare Flynn får inte immunitet

Trumps fd. Säkerhetsrådgivare får inte immunitet. Bara det att han söker immunitet är ett bevis på att det är skumma brottsliga kontakter han haft mot Ryssland. Han vill helt enkelt inte bli åtalad. Men senatsutskottet de vill inte ge Flynn immunitet. Det här visar att Donald Trump inte har rent mjöl i påsen och utskottet vill inte att folket i USA ska få veta sanningen om Rysslands inblandning i den amerikanska valrörelsen som med säkerhet gjorde att Trump blev president.

Att man i USA beter sig på detta sätt är en stor skam. Flynn tvingades bort då det kommit fram att han inte berättat allt för vicepresidenten om de kontakter han hade haft med Rysslands ambassadör. Jag tror dock att sanningen kommer att komma fram kanske från FBI.

En kommentar

  1. Jan Ålevik

    Håller fullständigt med dig när det gäller immunitet för Flynn.
    Men jag och många med mig irriterar oss på den immunitet som troligen alla toppar i kommunledningen tydligen har, deras vidlyftiga hantering av Skattemedel det borde i flera fall behandlas som trolöshet mot huvudman. Gäller gåvor till anställda vidlyftiga konferens resor som närmast bör tolkas som semester mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.