Det är uppenbart att Trump haft Rysshjälp

Det är uppenbart att Trump haft Rysshjälp. Det går inte en dag utan att det kommer fram och avslöjas nya saker om dessa kontakter. Nu har det kommit fram uppgifter om att hans svärson Jared Kushner haft kontakter med Rysslands ambassadör om hur dessa kontakter skulle fungera. Det kommer som sagt fram mycket om detta i olika media idag. Här citerar jag nyhetssajten om där de gjort en sammanfattning av det som hänt

RYSSLANDSKONTAKTERNA Donald Trumps svärson Jared Kushner pratade med Rysslands ambassadör i USA om möjligheten att etablera en hemlig kommunikationskanal mellan Trumps stab och Kreml innan Trump svors in som president. Det rapporterar Washington Post med hänvisning till källor med insyn i USA:s underrättelseverksamhet.

Kushner och ambassadör Sergej Kisljak ska ha diskuterat upplägget under ett möte i början på december i Trump Tower. Kisljak rapportede sedan om mötet till Moskva och USA:s underrättelsetjänst fick nys om det genom att man avlyssnade ryssarna.
Trumps tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn ska också ha deltagit i mötet. Vita huset har tidigare sagt att mötet inte var betydelsefullt, men enligt Washington Posts källor utreder nu FBI händelsen. Samtidigt rapporterar Reuters att Kushner varit i kontakt med Kislyak vid tre tillfällen som Vita huset inte berättat om.
SLUT CITAT OMNI

Man funderar över hur det är ställt när USA har den här typen av kontakter med ärkefienden Ryssland. Det är klart och tydligt att Ryssarna hjälpt honom att vinna valet och han är fast i Ryssarnas klor. Nu har man från FBI begärt ut alla handlingar från Trumpstaben som rör valrörelsen men det tror inte jag att de kommer att få ut. Kushner är ju gift med Trumps dotter Ivanka Trump

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.