Kriget i Syrien blir bara råare

Kriget i Syrien blir bara råare. Från USA kommer nu rapporter att Syrien planerar för en attack med kemiska vapen vilket inte är överraskande. Det har hänt förut i området så varför ska det inte kunna hända igen. USA och vita huset med Trump i spetsen säger att de sett förberedelser som kan vara en ny attack med kemiska vapen. Samma såg man före den attack som skedde den 4 april och man säger också att om man genomför attacken med kemvapen får man betala ett högt pris

Samtidigt vet man att IS har gått till motattack i Mosul och försöker återerövra vad det förlorat tidigare där. Det här kommer från källor inom armen. IS krigarna sägs ha gömt sig bland civilbefolkningen och tänt på bilar och hus och armen tror att man är desperata. Men använder man kemvapen tycker jag också att det är en desperat åtgärd. Om IS nu besegras tror inte jag ett enda dugg att kriget är slut. De kommer att finnas dessa anhängare kvar runt om i världen och de kommer med all säkerhet att syssla med terrorattentat i olika former. Det blir en orolig tid i världen framöver

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.