Nu är det dags för Brexitförhandlingarna , får se vart det leder

Brexitförhandlingarna ska starta. Det kommer nog att hända en hel del oväntat och man måste vara klara före årsskiftet för i annat fall flyttas tusentals jobb bort från Storbritannien säger chefsstrategen Catherine McGuinness för Londons finansdistrikt. Hon har sagt detta till nyhetsbyrån Reuters .Finanssektorn har redan börjat flytta sin verksamhet i frustration över att man inte får klarhet i hur en brexituppgörelse kan komma att se ut. McGuinness tillägger att uppåt 15 000 jobb kan försvinna om inte ett avtal finns på plats vid EU-utträdet.

Det här har bland annat gjort att pundet backade på måndag backade på när investerare oroade sig över splittringen i Storbitanniens regering inför de nya brexitsamtalen med EU, enligt Bloomberg.
Kursen föll 0,3 procent från tiomånadershögsta till 1,30 dollar. Splittringen i regeringen har blivit allt mer uppenbar, säger Ned Rumpeltin, chefsstrateg på Toronto Dominion Banks Londonkontor, till nyhetsbyrån. Han tror att pundet kommer att fortsätta att falla. Det märkliga är att man både tog beslut om folkomröstning att lämna innan man gjort några analyser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.