Är det någon som tror att Trump vaknar ?

Är det någon som tror att Trump vaknar? Inte jag i alla fall. Trump tror inte på att världen fått en ordentlig uppvärmning som ger stor påverkan på klimatet. Det är i stort sett en enig forskning som säger att utsläppen som orsakar detta måste ned kraftigt Där har världen enats om klimatmål och att det måste bli ett slut på klimatpåverkan om jordklotet ska finnas kvar. Fossila bränslen är en stor orsak och som sagt världen har enats om klimatmål tidigare då även USA var med på detta men det är inte Trump även om de inte lämnat överenskommelsen ännu.

Jag tycker han borde vakna till lite nu när man i USA för andra gången drabbads då i Boston var först med över en meter regn på några dagar och nu är det ORKANEN IRMA. Chefen för USA:s katastrofmyndighet Fema  Brock Long befarar att orkanen Irma kommer att orsaka stor förödelse i USA: Irma fortsätter att utgöra ett hot som kommer att ödelägga USA, antingen Florida eller någon annan av de sydliga delstaterna, säger han enligt Reuters. Orkanen härjar mest just nu rör sig just nu över de brittiska Turks- och Caicosöarna, där vågor på över sex meter väntas, rapporterar AP. Den väntas sedan dra vidare mot Kuba och Haiti och sedan nå Florida.

Trump har bett om många miljarder över skuldtaket som man har och det gäller att en av världens mest skuldsatta länder måste låna mer. Hur man ska kunna betala igen pengarna vet nog ingen. Trots den enorma skuldbördan man har så ska man dessutom sänka skatterna för Donald Trump och alla andra miljardärer. Det är en politik som aldrig håller och förr eller senare braka ihop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.