Den SD riksdagsledamot som enligt Hanna Wigh gjorde övergrepp på henne kommer att frias

Hanna Wigh (SD) blev utsatt för sexöverfall av egen riksdagsledamot. Hon valde att inte anmäla detta då det inte fanns några bevis. Det förstår jag då det är färre och färre våldtäkter och övergrepp som leder till åtal när det inte finns några bevis. Finns inga bevis blir man självklart friad i domstol och så lägger man ner förundersökningen.

Nu har den Sverigedemokrat som agerade mot Hanna Wigh begärt time out i väntan på utrednining. Polis och åklagare kommer då att konstatera det Hanna sagt och att det finns inga bevis och då blir det inget åtal. SD ledningen kommer då att säga att det har inte skett några övergrepp då deras riksdagsledamot friats. Det var ett mycket fult sätt att angripa Hanna och därmed kunna säga att hon är en lögnare. Det man kan sammanfatta är att den kultur som finns inom SD och som Kalla Fakta därmed blir friad rättsligt och det blir Hanna som straffas och inte den som gjorde övergreppet.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.