Travet måste våga döma för trängningar

Travet måste våga döma för trängningar. Den som fick segern av domarna höll inte rakt spår på upploppet utan tryckte ut hela fältet utanför sig och nummer 2 har aldrig vunnit utan den åtgärden utan det har nummer 1 varit segrare. Jag tycker det är för djävligt och detta gagnar inte travet utan vi spelare måste fundera över om vi satsa pengar på en sådan sport.

Fy fan för domare på Solvalla som fick böta 19 000 vilket är ett bevis på att kusken gjorde fel. Kusken får böta medan vi får betala som spelare. Vinnaren tryckte ut hela fältet och med den lilla segermarginalen det blev så har inte nummer 2 Drole de Jet vunnit. Tala tabbe från travets spelare som travet är beroende av. Detta är tusen gånger värre än vad Ove Lindqvist blev diskad för och det gäller inte samma regler för en norrlänning som en tillfällig besökare från Frankrike som fick stjäla pengarna från norrmännen

En kommentar

  1. Olle

    Det är väl alltid fjäsk för fransoser ,har sett detta förr . Lite svårare att släppa igenom de dopade i alla fall. Ove blev väl dömd bara för det var Ove .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.