Vilken start för Björklöven denna säsong

Vilken start för Björklöven denna säsong. Men jag vill bara varna för att det är spelar bara varna för att det är spelat bara fem matcher och det är långt till kval både att gå upp eller att riskera att åka ut. I fjol var det nära att hamna i kvalserien för att hålla sig kvar men vi klarade oss kvar innan serien var slut och det kändes skönt men under förra året togs beslut som grundar för framtiden.

Fagervall anställdes som GM men fick tidigt ytterligare ytterst ansvar nästan för allt vilket var lyckat och framför allt lyckades behålla våra duktiga ungdomar som for till Luleå, Skellefteå och MoDo. Det måste finnas en röd tråd genom hela föreningen och bolaget och jag hoppas bara att man ror i land den sponsring som ett Umeåföretag var intresserad då hans och mina intressen om vad som behöver göras stämde överens men vi kom inte riktigt till skott men jag är säker på att det är en VD fråga och inte en styrelsefråga. Konceptet var enkelt att vi tror att de flesta ungdomar drömmer om NHL och då måste man visa att man har en utbildning för men det hade vi inte och dessutom fanns det lite konflikter. Nu hoppas jag att utbildningsprojektet kommer igång och då är inte SHL långt borta

Vi ska inte bara klara av serien och få kvala utan även bygga för framtiden. Årets inledning är bra eller mycket bra och Fredrik Andersson som blev lagkapten har gjort allt rätt och även målat. Försvaret är stabilare även om vi vann mot Leksand tycker jag att de blev bjudna på nästan alla tre mål. Idag var jag inne http://www.dagenshockey.se/spelarstatistik.html och då konstaterar jag att många spelare ligger på topp o de olika områdena. Sedan ska man inte glömma bort publikens stöd och främst klacken som ger ett mycket bra stöd och dessutom sköter sig mycket bra. Tack och jag blir alltid glad om det är mycket folk på matchen och tycker samtidigt att domaren i går inte gjorde några misstag.

Det går bra för Björklöven. När det går bra för ett lag går det också bra individuellt. Det här är Björklövens individuella toppnoteringar efter fem matcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.