Vad i sysslar IF försäkringsbolag med

Vad i sysslar IF försäkringsbolag med. Jag skulle utan att darra på matchetten kunna tilläga vad i helvete sysslar man med. Jag är en person som brukar läsa SVT text flera gånger om dagen och när jag kom hem i går kväll efter att först ha varit i stugan och ha fått hjälp med att sätta in skåp och en köksfläkt i mitt gamla barndomshem, sedan skyndade jag hem för att gå på ishockey och se och njuta av att Björklöven slog Troja hemma och sedan fortsätta firandet av Björklövens guld 1968 och sedan gå på Olearys käka lite men framför allt fira Löven men också njuta av Sveriges seger mot Italien, lite oväntat för mig men ändå bra.

Det var mycket folk som jag träffade där förutom folk från ishockeyn som gjorde att jag glädjes. Många frågor om vad som sker inom S men framför allt alla som ville tacka för vad gjort för Umeå kommun men även för idrotten och den betydelse den har för Umeåborna. Jag slickar gärna åt mig av berömmet. Visst var det kallt i ett tält men jag värmdes av allt positivt jag fick uppleva och det beröm min fru fick från spelare och ledare som besökt idrottsmedicin. Det här blev en lång inledning till det jag upplevde då jag som vanligt läste Text Tv och läste göljande

If-kontor i blåsväder lägger ner .SVT Nyheter har tidigare rapporterat
om försäkringsbolaget If och hur nuvarande och fd anställda vittnar om det systematiska utnyttjandet av kvinnor samt en vidlyftig alkoholkultur.

Nu väljer företaget att stänga ner en
av sina avdelningar, den som figurerar i SVT:s granskning. Enligt If:s ledning var det bestämt sedan länge – men de anställda fick informationen först för några dagar sedan. Man har haft en känsla av att något är på gång, men vi har aldrig fått reda på någonting. säger en person . Maktmissbruket och trakasserierna som SVT rapporterat om var ofta riktat mot unga tjejer på kontoret.

Medarbetare på det berörda kontoret
vittnar om hur unga tjejer söps ned
och utnyttjades av chefer.

Det här är ett strategiskt beslut som togs för flera månader sedan. Det har
ingenting med det som vi fått reda på
att göra, säger Caroline Uliana, chef
för extern kommunikation på If.

Ändå kom beskedet som en chock för de anställda säger en källa.-Vi har höga försäljningssiffror och har fått höra att vi är duktiga. Jag blev verkligen chockad av att få höra det, säger hon. Slut citat text tv. Det har hänt mycket som stannat i företagen, media, myndigheter och vet inte vad man ibland ska tro och det är vad chefer gjort eller inte gjort och tror att det är svårt med de polisanmälningar som gjorts som ligger långt bakåt i tiden och ord står mot ord. Det är ändå brott som kan ha begåtts oavsett om förundersökningarna läggs ner. Men som sagt det jag läste om IF på text tv efter en bra fredag känns inte bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.