Nu har vaccineringen mot flunsan börjat

Nu har vaccineringen mot flunsan börjat. Jag har varit dit idag och fått min spruta för 60 kronor. Det är en billig försäkring mot flunsan, jag tror dessutom att det är billigt för mig som konsument men jag tror den som tjänar mest är landstinget

På Dragonens vårdcentral har det allt gått fort rena rama löpande bandet. Nu vet jag inte hur det sker på landstingets vårdcentraler men har svårt att tro att det går att göra snabbare än på Dragonens vårdcentral. Jag tycker det är en billig försäkring att ta sprutan mot flunsan och har svårt att förstå de som avstår. Ju äldre man blir ju viktigare säger man att det är. Jag är förvånad över att folk inte alltid tar de sprutor som erbjuds för att förhindra att man drabbas flunsa eller andra sjukdomar som det finns medel emot.

4 kommentarer

  1. Joachim

    På vilket sätt skulle landstinget tjäna på vaccinera? Menar du direkt eller i en möjlig spekulativ förlängning? Fanns det kvicksilver eller andra dödliga tungmetaller i vaccinet du fick?

  2. Olle

    Det tråkiga är den misstänksamma folkrörelse som nu är på uppsegling som står för tron att vaccinering bara är påhittad för att läkemedelsföretagen ska tjäna pengar. Detta är en livsfarlig utveckling. Googla på vaccinmotståndaren Mia Tjärnlund ,inte så smart denna dam.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      De som är emot vaccinering vet inte vad de pratar om. Det finns sjukdomar som kommit till baka efter att man slutat ge barn visa vaccin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.