Dagens svenska, Charlotte Kalla stark 2:a

Dagens svenska, Charlotte Kalla stark 2:a. Vann gjorde som vanligt Marit Björgen som vann med 17 sekunder. Tre blev Östberg. Kalla startade tufft och hade ledningen med bra många sekunder vid första tidskollen, kanske lite för hård öppning. Det var ett besvärligt före och de flesta körde på ruggade skidor. Stina Nilsson gjorde ett bra lopp och har ett bra läge, särskilt om det blir en spurtuppgörelse i morgonens jaktstart och hör och häpna 4 norskor blev bland de 10 bästa. Övriga svenska resultat 13) Anna Haag 17) Ida Ingemarsdotter. 20) Evelina Settlin 24) Linn Sömskar 29) Hanna Falk 41) Jonna Sundling, 43) Anna Dyvik 45) Maria Nordström +2.07,1.
Jonna Sundling 2 min efter i mål.

Herrarna hade samma överlägsna segrare som i går nämligen den unge norrmannen Kläbo som vann 15 klassisk stil och var i ledningen hela tiden och vann före nästa norrman som var 15 sekunder efter och heter Didrik Tönstedt och trea blev Livo Niskanen som var 17,3 sekunder efter den nya norska stjärn Kläbo . Calle Halvarsson bäste svensk med en tionde plats. Heller gjorde ett bra lopp eftersom det var i klassisk stil men annars ser det mycket mörkt ut för de svenska herrarna