Björklöven spelar illa mot sämre lag(uppdaterad efter match)

Björklöven spelar illa mot sämre lag. Efter två perioder står det 2-2 men skottstatistiken leder Karlskoga med 14-8. Däremot vinner man inga matcher om man gör som Pavel drar på sig 5plus 2 minuter för checking to the head är och matchstraff strax efter att de kvitterat Lövens ledning. Då gjorde de i stället 2-1. Björklöven har inte råd att ta på sig onödiga utvisningar vilket jag tycker en sån är. Björklöven har en stor brist när de spelar mot sämre lag och Karlskoga har tagit minst poäng. När man nu förlorar är man fast i bottenträsket. Blev det förlängning och inte blev det bättre när man stax före den drog på sig en utvisning vilket Karlskoga också gjorde lite senare. Det var tre raka straffmissar och det var dessutom tre dåliga straffar av de som brukar göra mål.