Dags för Björklöven att möta MoDo i Övik

Dags för Björklöven att möta MoDo i Övik. Tyvärr tror jag det är en säker förlust för Björklöven i årets sista match. Löven har ju gjort bra matcher mot bra lag men numera räknar inte jag Modo till ett bra lag utan är ett lag som Björklöven i bottenträsket så därför vinner MoDo tyvärr i kväll. Björklöven har spelat bra försvarspel och vunnit mot bättre spel, men problemet är att de inte kan styra spelet och leda matchen på isen vilket även har har synts i Power Play.

Nu har Löven i stort sett ordinarie lag men det hjälper inte då jag tycker man har för dåligt försvar och för många tabbar och inte har några backar som är bra i anfallsspelet och det tar för lång tid och för omständigt att snabbt vända spelet. Jag diskuterar ishockey med många och de flesta håller på att ge upp även om man är och ser hemmamatcherna. Jag har hört många uttalande att man trots förlust så kändes det bra och att man känner att man är på rätt väg. Då gäller det att visa det.

Jag brukar spela både på trav och ishockey och då kan man inte låta nostalgin styra och spela på ett lag som är ens favorit men då spelar jag inte utan jag hoppas bara att Björklöven vinner. Jag tror man måste förstärka laget men jag tillhör inte de som tror på att tränarbyten löser problemen då allt avgörs på isen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.