Alla media handlar om Kamprads död

Alla media handlar om Kamprads död. Visst var Kamprad en stor entreprenör som format fram IKEA och han varit bra för Sverige. Han fyllde folkhemmet med utrustning enligt nya modeller som man skruvar ihop själva och till ett pris som är gångbart. Därför finns IKEA varuhus i hela världen. Nu får vi se hur Stiftelsen som äger IKEA driver det vidare. En Stiftelse som är gjord så att man inte kan plundra företaget.

Vad jag reagerar mot är den hysteri som media drivit fram om stort som smått och att man gör allt för att sälja så mycket gamla nyheter som helst. Man gör nyheter som är runt 50 år gamla och som kommit tillbaka gång på gång. Han levde i över 90 år och jag tycker att han borde få vila i lugn och ro liksom hans familj. Det går till överdrift att alla både i butiker och på alla platser ska media ha folk uttalar sig om honom.

2 kommentarer

  1. Sixten

    Jag förstår att det är jobbigt att höra alla lovord om en entrepenör du såg väl att ung vänster inte kunde hålla tillbaks sin syn.Han fick Göran Persson att ta bort arvsskatten till slut för han förstod konsekvenserna vid generationsskifte och företag. Det enda språk som biter på vänstern är att flyttta ut ägandet så det är bra att Kina och Tyskarna tar över guldklimparna i Sverige så att ni fattar betydelsen över företagande och entrepenörer.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du häller som vanligt på med en djävla massa skitsnack för du vet inte mycket men tror att du gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.