Det blev seger för Björklöven trots allt

Det blev seger för Björklöven trots allt. Det besannades än en gång att Björklöven har svårt att spela mot Karlskoga. Varför har jag svårt att se men det är en sanningen. I går tog man visserligen ledningen men de kvitterade i början på tredje perioden och Ottoson slog in 2-1 efter 51:24 och 3-1 i tom kasse efter 59:25 efter att han åkte iväg och inte chansade med ett långskott när han fick pucken. Karlskoga vann skottstatistiken med 31-20.

Om man tittar tillbaka mot de två tidigare hemmamatcherna fanns ingenting av den energi som fanns i dessa matcher. Lite virrigt helt enkelt även om Werner var rena rama väggen. Den här matchen klarade domaren Schilken av bra även om jag hade svårt att förstå hur deras mål blev godkänt. Jag imponerades än en gång av den lånade Frölundabacken nr 6 Filip Westerlund som är enbart 18 år men som spelar klokt och rutinerat, men jag tror lånet är slut så han spelar inte mot Leksand och även det andra Frölunda lånet Peterson har kvaliteter.

Till matchen mot Leksand måste man gå tillbaka och spela det spel man spelade hemma mot Oskarshamn och Timrå. Spela med energi och ta inga onödiga utvisningar och slarva inte.
Enligt säkra källor går det även bra för Sasja Beljvaski i Polen med 7 segrar på de 10 senaste matcherna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.