Jag tycker inte att Mats Knutsson är objektiv

Jag tycker inte att Mats Knutsson är objektiv. Han säger att de som hoppats att Donald Trump skulle ändra sig om strafftullarna efter mötet med Stefan Löfven måste ha blivit djupt besvikna. Men hur fan kan en reporter på Svt påstå något sådant. Det finns ett motiv och det är att svärta ned Stefan Läfven och inget annat.

Det uttalandet gör han kan inte kan anses som objektiv. Jag tror ingen aktiv politiker i något parti och Eu och knappast någon annan trodde detta. Trump har redan minst ett år sedan sagt att han ska göra Amerika starkt igen, han har nyss fastlagt vilka områden det rör sig om och han lyssnar inte ens på sin högste ekonomiska rådgivare Gary Cohn, hoppat av. Han gör det för att han tror på frihandel och inte Trumps väg. Sedan säger han vidare i SvT appen att den som trodde att I den meningen kan mötet mellan Löfven och Trump ses som ett misslyckande, även om få på allvar kan ha trott att den svenske statsministern skulle kunna övertyga den amerikanske presidenten. Slut citat. Hela detta är ett misstänkliggörande av Stefan Lövfen och inget annat.

Jag tycker han han grovt svikit den roll som han har nämligen en valarbetare för alliansen. Det är däremot inte första gången. Detta om något är falska nyheter. Stefan har talat om vad EU tycker och Trump har sagt att han vill ha ett handelskrig och när EU talar om vilka strafftullar på amerikanska produkter då får vi se vad som händer i USA. Det är till samma värden både USA,s och EU tullar. Tänk att vara tjänsteman i USA som inte lyssnar på sina experter. Jag har sagt det tidigare och upprepar Trump har inte alla polletter hemma. Men ta och läs Mats Knutssons påhopp på Löfven på text Tv sidan 160

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.