VK erkänner aldrig att de har gjort fel

VK erkänner aldrig att de har gjort fel. De hade fel i den artikel de skrev om hur lokalerna som hyrs in och hyrs ut av Region Västerbotten i Stockholm. Det vet jag för jag har suttit i regionens AU där vi fått se hur det ser ut. Jag tolkade också detta som en fortsättning på den liberala kampanjen mot Region Västerbotten. Nu när det blir en regionkommun finns det folk som tror att en del pengar ska kunna användas till sjukvård. Så är det inte om det inte är något utvecklingsprojekt. Mycket av pengarna som förs över är statliga pengar som ska gå till vägar som länstransportplan, statliga kulturpengar , statliga pengar för regional utveckling med mera.

Så tillbaka till den felaktiga artikel om lokaluthyrningen i Stockholm. Idag hade Anders Sellström en debattartikel om detta och talade om hur de nyttjas och hur det beräknas vilket självklart inte är på det sätt som VK skrev. Ansvarig utgivare gick in och försvarade den journalist som skrev artikeln. Jag tycker det var svagt av VK och vem tror på VK. Jag säger som Stenmark brukade säga till Anders Sällström, det är inte lönt att förklara…..

4 kommentarer

 1. Fredrik

  Å andra sidan finns det en socialdemokrat vid namn Anders Forss som aldrig haft fel i hela sitt liv. Tydligen. Och som tycker att diktatorer i Asien är värda beröm.

  All rätt att den som säger/gör fel ska ha modet att faktiskt erkänna det. Oavsett vem. Men när en politiker med insikt i partiet på allra högsta nivå, enligt honom själv (och detta ska aldrig behöva bevisas då hans ord ska räcka tydligen), hyllar ek diktator så borde någon i partiet agera. Eller?

 2. Krister

  ”VK erkänner aldrig att de har fel? Hur är det med dig Lennart? Erkänner du när du har fel? Fast det kanske aldrig händer?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag ger mig inte ut där jag riskerar att ha fel. När det gäller VK har jag varit med om det många gånger. De har påstått att jag hetsat mot folkgrupp trots att åklagren sagt att jag inte gjort det. I fallet med kontoret i Stockholm talade Anders Sellström om hur fel VK hade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.