Trump vill nog inte få fred med Nordkorea

Trump vill nog inte få fred med Nordkorea. Han har flera gånger varit ute och påstått att det är sanktionerna som fått dem till bordet för samtal. Det förnekar man och jag tror inte ett dugg på Trumps teori. Han fladdrar hit och dit hela tiden och det gäller inte bara i den här frågan. Hans handelshinder som han tänker införa kommer med säkerhet att bli ett skott i foten.
Så här skrev man på Omni om Nordkorea.

Det var inte amerikanska sanktioner som tvingade fram samtalen med Pyongyang och att hävda det kan göra att situationen återgår till ruta ett . Den varningen riktar Nordkorea nu till USA, enligt AFP. En talesperson för diktaturens utrikesdepartement anklagar USA för att medvetet provocera  Nordkorea i ett försök att underminera dialogen inför toppmötet mellan Trump och Kim Jong-Un.

USA:s president Donald Trump har upprepade gånger offentligt sagt att trycket på Nordkorea varit avgörande för avspänningen. Slut citat Omni.
Tyvärr tror jag att Nordkoreas diktatur har helt rätt. Jag tror också Trumps önskemål är att bomba Nordkorea med atomvapen. Det har han också sagt som ett hot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.