SD,s taktik har varit ute på grumligt vatten

SD,s taktik har varit ute på grumligt vatten. Det har kommit till Göteborgs-Postens kännedom att Sverigedemokraterna i Göteborg ville få sin valstuga nedbränd. I ett internet dokument föreslog Sverigedemokraterna i Göteborg att
partiet skulle placera ut en tom valstuga med hopp om att få den nedbränd unders årets valrörelse.

Det skriver Göteborgs-Posten. Att få en valstuga nedbränd är inte nödvändigtvis illa för oss: det kan bli en trevlig tidningsartikel”, stod det i dokumentet enligt tidningen.
Dokumentet togs fram hösten 2017. I
ett andra utkast fanns formuleringen
med innan den ströks i det slutgiltiga officiella dokumentet.

Det här tror jag är sant för när det gäller det partiet så förvånar ingenting mig och det har kommit fram att de har folk med en brokig bakgrund bland annat Willy Pettersson som annonserade om svart Taxi men i övrigt haft en brokig tid bakom sig. Jag har dock förståelse för att ett parti som vuxit så snabbt inte kan kolla upp allt. Däremot innehåller detta i Göteborg en sak som vi aldrig kommer att få reda på nämligen orsaken till och varför någon läckt detta till Göteborgs-Posten.

En kommentar

  1. Petter

    Det tråkiga med SD är att de troligtvis kommer att öka inför valet. Detta ser den övriga politikerkåren till.Hör tongångarna på mitt jobb att de tycker att det är småbarnsfasoner på politikerna och deras budgivning inför valet.Och att de bara försöker fiska röster med alla till buds stående åtgärder. Många säger att det blir SD som protest ,med andra ord de är trötta på andra politikers krumbukter. Och att inget görs i utsatta områden och att inget görs åt brott begångna av personer med utländskt påbrå.För de är faktiskt överrepresenterade vad gäller brott, kunde några politiker våga ta upp detta och göra något åt det skulle väljarna få upp förtroendet igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.