Göran Persson tror jag är rätt ute

Göran Persson tror jag är rätt ute. Han har varit på Kommunals skattepolitiska seminarium där han tyckt till på ett klokt sätt. Detta speglar Omni på följande sätt. Tidigare S-ledaren och statsministern Göran Persson har flera konkreta förslag på hur hans parti ska vända den pågående krisen. Det ena är ett tydligt nej till försvarssamarbetet Nato. Det säger han i en intervju med TT i samband med Kommunals skattepolitiska seminarium i Stockholm.

Persson vill också att S fokuserar på frågor som berör människors vardag och är partiskiljande . Han exemplifierar bland annat med höjda pensioner, höjda avgifter till pensionssystemet och nej till vinster i skolsystemet. Dessutom vill han se en löntagarnas skattereform, på initiativ av LO, TCO och Saco.

Det är inte den stora skattesänkareran vi har framför oss. Även högerregeringar kommer att tvingas höja skatterna för att hantera den folkliga vrede, säger Persson. Slut citat Omni. Kloka ord från en erfaren man som en gång i tiden ställde upp på Botniabanan och gav positiva besked trots att den från början inte fanns med i den nationella planen och bildandet av ett bolag där även kommunerna var med och den byggdes inom de budgetramar som räknats fram tack vare att bygget inte var beroende av enskilda anslag för varje år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.