Hur ska Donald Trump klara Rysslandsutredningen

Hur ska Donald Trump klara Rysslandsutredningen. Han själv avfärdar all och säger att den särskilde utredaren ska lägga ned allt. Han skäller hur mycket som helst på personer som han anställt. Den enda som har sagt ifrån igår är hans dotter som han också har anställt som sakkunnig. Får se hur länge hon blir kvar. Omni har sammanfattat en artikel som säger följande.

Det börjar bli hett om öronen för Donald Trump. Den slutsatsen drar CNN:s Chris Cillizza i en analys efter att USA:s president i en tweet uppmanat sin justitieminister att lägga ner Robert Muellers Rysslandsutredning.

Cillizza menar att inlägget är en eskalering av retoriken från Trumps sida och frågar sig varför det kommer nu? Svaret, menar han, är att det nu händer alltmer i Rysslandsutredningen: rättegången mot Paul Manafort är i gång och förra veckan kom rapporter om att Trumps tidigare advokat Michael Cohen är beredd att vittna om att Trump hade kännedom om Trump Tower-mötet med ryska representanter i juni 2016.

Vi bör alla vara mycket uppmärksamma på vad som händer härnäst , skriver han.
Washington Posts Aaron Blake poängterar att det redan kommit rapporter om att Robert Mueller tittar på Trumps Twitterflöde för att samla bevis om möjliga försök att förhindra rättvisan och skriver att han nu har mer material att analysera.

Vi vet inte om någon av dessa tweets kan anses vara ett försök att förhindra rättvisan. Men Trump har helt klart lekt med elden och fortsätter att göra det , skriver han. Slut citat

Lekt med elden har han gjort men jag begriper inte hur någon tycker att han gör rätt. Den politiker i Sverige som gett den största kritiken är en erfaren man nämligen Carl Bildt för han pratar klarspråk vilket inte är så vanligt när det gäller utrikespolitik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.