Dessa ständiga debatter i valrörelsen

Dessa ständiga debatter i valrörelsen. Nu är det ständiga debatter inför valet dels mellan partiledarna men även inom andra områden. Jag är van vid politiska debatter nen nu tycker jag det går över alla gränser och dessutom hålls ledamöterna kvar i Stockholm och kan inte vara ute i landet. De som ställer frågor är i de flesta fall journalister i Stockholm och som inte vet ett enda dugg om vad som är viktigt ute i landet.

Det är inte bara Svt som sänder utan även Tv 4 av de större Tv kanalerna utan det är även många tidningar som även sänder liksom radiokanaler. Samma ämnen är det också så det går bara runt runt. Jag har pratat med kollegor inom andra partier och vi är överens om att det är alldeles för mycket debatter så det står folk rätt upp i halsen. Sedan ska det även analyseras åtminstone flera timmar i TV kanalerna vad som sas och så ska experter granska detta och hör vd de säger att partiledarna eller andra sagt.

Det verkar precis som man inte tror att folk hör vad politiker säger och jag tror inte journalister har någon bättre kunskap än tittarna och lyssnarna hört och sett. Detta evinnerliga tjat som det blir tror jag är ett långsiktigt hot mot demokratin. Dessutom står jag för att experterna är inte alla gånger objektiva och ger en rätt bild av partierna. Hoppas att detta är sista året det har varit som vid detta val.

I kommunvalet i Umeå ta en valsedel som Janet Ågren står överst på och sätt ett kryss för nummer 18 som är jag Lennart Holmlund

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det får man göra var som helst men det här är min blogg och ingen annans. På den skriver man vad som helst om man följer reglerna. Däremot är jag ansvarig för allt som publiceras på min blogg och där publicerar jag inte de kommentarer som inte är lagligt. Jag har övrrvägt att överlämna det som är olagligt till polisen som är straffbart. Alla kommentar har ju IP nummer så det är lätt för polisen att hitta de som gjort sig skyldiga till förtal och andra brottsliga handlingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.