Vintern är här vinterstudion har börjat

Vintern är här vinterstudion har börjat. Tyvärr har jag inga skridskor för då har det bara varit ge sig ut på den blanka sjön. Får se om det blir en promenad och se om det finns en lake att klubba. Tror att det är mycket länge sedan sjön var så blank men jag vet inte hur tjock isen hunnit bli för den får inte vara för tjock om man ska klubba lake. I natt har det varit ett strålande sken från mångubben så det varit ganska ljust ute.

Om det blir att klubba lake beror också på hur spännande det blir i vinterstudion där mitt stora intresse där längdåkningen från Finland blir nummer ett. Sprinten i går var bra där Sverige hade 3 finalister av 6 och där Stina som såg mäktig ut körde omkull i sista kurvan på väg in på upploppet.

Damerna har höjt sig betydligt och trots Stinas fall blev det silver och brons. Umeås egna kanonlöfte slutade 8 i sin världscupspremiär. Bra gjort och hon kommer säkert att bli Charlotte Callas efterträdare. Norske fantomen Kläbo han blev för stursk och förlorade. Snart är dags för damernas 10 km klassisk stil och herrarnas 15 km klassisk. Tävlingarna hålls i Ruka i Finland och jag tippar att det blir på damsidan vi kan hoppas på de främsta framfångarna. Det är mer på programmet idag, främst trav men även Formel 1 som jag tror har säsongavslutning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.