Kommer regeringsförhandlingar gå i mål

Kommer regeringsförhandlingar gå i mål. Nu håller jag faktiskt på tro detta. Stefan har också fått ett förlängt mandat för att ro förhandlingarna ihamn. Jag tror på ett ja för vad är då alternativet? Det finns två alternativ och det ena är att det blir ett extraval och det hörs inte som ett gångbart alternativ för det förändrar inte positionerna. Det andra om förhandlingarna spricker är att det blir en alliansregeringen som behöver stöd sv SD och det måste vara svårt för L och C. Detta sammantaget gör att jag tror det som nu pågår går i mål.

Det som såg ut som Ultima krav är nu förhandlingsuppspel. Några tror jag inte Löfven kan köpa eller gå in i förhandling om. Det finns några som är diffusa som friare hyressättning vilket av många tolkats som marknadshyror men i vissa fall behövs friare hyressättning. Jag tar exemplet härifrån Umeå när bostaden mer eller mindre tvingas sälja av en del av beståndet för att klara underhållet. Man kan inte ha ett system som gör att skattebetalare ska in med underhållspengar till allmännyttan för hur blir det med det privata beståndet som också behöver underhåll.

Jag hoppas att förhandlingarna leder till en ny bostadspolitik och jag tror på att momsbelägga hyrornasäg med 7% då sjunker inflyttningshyrorna eftersom momsen får dras av och då kommer byggandet igång och man löser bostadsbristen. I det gamla beståndetfår fastighetsägarna dra av driftskostnaderna men även momsen på fastighetsunderhållet. Lös det problemet får man extra belöning av väljarna. Jag tror ingstiftningen, sånt kan inte vara problem liksom skattepolitiken och kommunernas förutsättningar att bedriva välfärdspolitik. När det gäller fastighetsskaka man skydda skog ska staten betala. Det kan inte vara svårt för några att bygga Norrbotniabanan. Det här var några exempel som måste gå att lösa då alt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.