Väntad Löven förlust mot Oskarshamn

Väntad Löven förlust mot Oskarshamn. Jag hade inte ens kunna drömma att Björklöven skulle vinna bort mot Oskarshamn. Jag tycker inte alls att Lövens spel mot Södertälje att man skulle ha en lite chans mot topplaget Södertälje. Björklöven den här säsongen är ett bottenlag och det kommer att besannas när man spelat lika många matcher hemma som borta. Visserligen ligger man på 8:e plats just nu men att Björklöven ska kunna slå Västerås borta på onsdag är en omöjlighet och att slår Almtuna på fredag har jag inga stora förhoppningar på.

Efter dessa två matcher är risken uppenbar att de närmar sig strecken neråt. Björklöven är långt ifrån så bra som det sas före säsongen där försvaret skulle vara ett av seriens bästa och forwards var också toppenspelare därifrån de kommer. Inget av dessa stämde. Vad det beror på att de inte fyller upp de krav som ställde finns bara ett svar. Det är inte ett väl fungerande lag även om första kedjan stigit i kvalité i alla fall på hemma matcherna. Många skyller på målvakterna men de har inte haft det så lätt som försvaret spelat.

Björklövens power play är också under all kritik och man tar på sig för många utvisningar. Nej det här blir en sömning avslutning för oss som publik och att hoppas på SHL de närmsta åren är en feltanke. Jag har inte längre tron kvar på detta lag. Säger jag något annat ljuger jag.

Idag har det varit längdskidåkning från Norge där alla är helt chanslösa mot den tidigare dopingavstängde Therese Johaug är helt överlägsen. Bakom henne är det sekunder mellan de andra åkarna men Johaug är minst en minut bättre. Den fart hon sätter upp redan från start är det ingen som kan följa. Det är inte ens spännande när Johaug är med och visst är det märkligt att det går att vara så överlägsen. Senare idag väntar jag på herrarna men där är inte svenskarna så bra. Damerna Kalla 2:a och Ebba Andersson 4:a är bra.Flera av de andra damerna gjorde också godkända insatser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.