Så är flyttningen över

Så är flyttningen över. I går var det full rulle på vår flyttning. Det har varit mycket att packa och dessutom har vi varit tvungna att kasta bort massor med saker som inte ryms i en mindre lägenhet. Vi har kört massor av saker till PMU som säljer det på sin sekund hand butik på Östteg. Det är konstigt hur mycket grejer som man har kvar och som aldrig använts.

Vi har ställt in möbler så vi har fått sova i den nya lägenheten men nu står uppackningen framför och hitta rätt i alla kartonger. Däremot fick vi inte igång Tvn trots att rätt koder har använts. Bara ljudet finns men här är det Telia abonnemang så det kanske inte var mer att vänta och dessutom ska vi ha två TV och Telia butiken nere på stan kunde inte ge svar hur man gör. Det kanske ordar sig till veckan. Men jag får väl se travet på nätet i stället. A3 som är min bredbandsleverantör det funkade omedelbart. Det är årets travhändelse som går av stapeln.

I min blogg i fredags trodde jag Björklöven skulle förlora men är glad över detta då de till slut vann med 3-2. Dåligt spela första halva perioden men sedan var det fullt godkänt även om de höll på att bli nerver när Västerås gjorde sitt andra mål men som tur var höll man tätt. Jag tycker det var en av de bättre matcherna denna säsong. Det saknas dock ett par spelare som kan göra mål och trots att Granlund gjorde två mål. Nu blir det ytterligare en svår match mot Almtuna på onsdag då man haft svårt att spela mot dåliga lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.