Seniormässan är en lyckad mässa

Seniormässan är en lyckad mässa. Den hölls igår på Noliaområdet och det var gott om åldringar där. Jag var där för att stå i en monter som vi Socialdemokrater hade och från vår sida var det representanter från äldrenämnden, landstinget eller som det heter Region Västerbotten, Gamla Gardets S-förening som består av äldre personer. Vet inte exakt hur många utställare som var med, men det var många. Det hölls även seminarier men jag hade inte läst programmet så innehållet vet jag inte, men jag tyckte det såg fullt i stora lokalen när jag tittade in

Jag själv tycker det var jättekul helt enkelt då jag fick träffa mycket folk från olika delar av samhället. Det var hur många som helst tyckte det var roligt att träffa mig och som gav beröm så jag nästan rodnade. Jag tror alla tyckte det var bra med den utveckling vi haft och de gillade mitt sätt med raka rör.

En stor felbild var det många och det var skatten som är högre hos pensionärerna och många var fundersam över min förklaring att det var alliansens förslag med jobbskatteavdraget som gjorde att pensionärerna fick en högre skatt vid samma inkomst. Chansen att tala om vad Stefan Löfven sa i regeringsförklaringen om att man ska ta bort undan för undran diskrimineringen av pensionärerna. Jag tycker det var en trevlig mässa och som äldre själv var mässan en riktigt fin mötesplats. Hoppas den återkommer så ska då jag i alla fall gå dit och även rekommendera ett besök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.