USA ÄR PÅ VÄG IN I AVGRUNDEN

USA ÄR PÅ VÄG IN I AVGRUNDEN. Det tror jag efter att man i många delstater har tillåtit och legaliserat cannabis. Jag tycker det är åt skogen för en stat att legalisera och det kommer inte att bli mindre brottslighet för att man legaliserat knarket vilket cannabis är. Visst minskar antalet brott mot att cannabis blir tillåtet men det kommer att bli mera brott när man övergår till grövre droger. I Sverige är det känt enligt forskning att det finns ett samband som börjar med rökning av cigaretter fortsätter med rökning av cannabis innan man övergår till andra droger. Jag är glad att vi i Sverige även i fortsättningen ska ha kvar cannabis inte ska legaliseras. Jag tycker det är märkligt i ett land som har så mycket skjutningar ska ha legaliserat droger. Nu har man till och med öppnat USA,s första legaliserad cannabiskrog. USA som tillåter detta är inget land som Sverige ska ha som föregångsland. Så här skriver Omni om cannabisresturangen.

”LOS ANGELES | RESA Den 1 oktober öppnar USA:s första lagliga cannabiskrog i Los Angeles. Lowell Farms vill tvätta bort sunkstämpeln och kommer servera ekologisk marijuana och ekologisk mat på en takterrass med utsikt över trendiga West Hollywood, skriver magasinet Res.

Köksmästaren Andrea Drummer, utbildad på anrika Le Cordon Bleu i Paris, har satt ihop en meny med rätter som ska komplettera de förhöjda sinnena man kan få av cannabisrökande. Likt en sommelier kommer restaurangens ”flower hosts” att gå runt mellan borden och berätta om de olika sorterna, smakerna och effekterna. Däremot kommer det inte att finnas några spår av droger i maten, enligt Los Angeles Magazine.

I USA, som har liberala cannabislagar, har det länge funnits butiker där man kan köpa marijuana men detta blir den första restaurangen som säljer produkten. Slut citat

Det här är som ni ser att USA uppmanar till droganvändning och en sån här resturang gör att samhället på ett aktivt sätt medverkar till att antalet missbrukare kommer att öka droganvändning och droganvändningen och gör att fler människor och ungdomar hamnar knarkträsket som även innebär ökad brottslighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.