Ryssar har varit aktiv för att försvara Trump

Ryssar har varit aktiv för att försvara Trump. Det gäller det som bland annat ligger till grund för riksrättsåtalet mot Donald Trump. Det gäller att komma ihåg att det ukrainska gasbolaget har en roll och bevisbörda i detta. Omni har gjort en bra sammanfattning i det fallet och den artikeln som är kort och som jag lägger ut här.

”RIKSRÄTTSÅTALET
Ryska hackare har gett sig på det ukrainska gasbolaget Burisma som står i centrum för hela riksrättsåtalet mot Donald Trump, säger säkerhetsexperter till New York Times. Det är bolaget som den demokratiska presidentkandidaten Joe Bidens son tidigare jobbade för.
Attacken inleddes i november, samtidigt som nyhetshändelsen rullades ut. Det är oklart vad de ryska hackarna sökte efter och fick tag i, men experterna menar att angreppets tajming och storlek tyder på att man sökte efter negativ information om familjen Biden. Det vore i sådana fall liknande information som Donald Trump pressade Ukrainas president på i ett telefonsamtal, vilket ledde fram till riksrättsåtalet.

Metoden som har använts är påfallande lik  den som användes när demokraten Hillary Clintons mejlkorgar hackades före valet 2016, skriver tidningen. Slut citat. Läs och tänk efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.