Fler döda och fler smittade i Europa än i Kina så Europa är förbi Kina

Nu har Europa slagit Kina. Det gäller båda i hur många som är smittade och hur många som har dött. Ja det är självklart ingen glädjande nyhet och rekord vi har gjort det trots att Kina befolkning hade 1,4 miljarder och Europa har drygt hälften så många invånare. Jag är ju ingen större anhängare av världens folkrikaste land och kommunismen. Men jag tror det är många som tycker det är ett outvecklat land tex när det gäller sjukvården men Europa har redan nu fler med smittade och döda.

Jag gör till detta tillägget törs vi lita på rapporter men tror att de nog är korrekta men de har antagligen förhållandevis gott om utbildade läkare.
Vi har i alla fall 81 000 fall som har smittats och det är 400 fler fall än Kina haft och vi kanske inte en nått hälften av smittade och om vi går till antalet som dött har Europa nu 3400 döda och där har vi också 200 fler än Kina. Vi fick även veta att de byggde upp enorma sjukhus bara på någon vecka sedan hörde vi att de byggde upp två sjukhus på tre veckor och de hade aldrig gått i Sverige för det har vi inte kunnat görs. Det är klart att sjukvården i Kina fungerar annars har det varit många fler som dött i Kina. Har inte lyckats få fram uppgifter om hur det ser ut i Inden som har lite färre invånare än Kina och USA har bara 330 tusen invånare. Av detta är det på sin plats hur man leder smittligan och hur gör vi med den frågan nu. Ja man blir inte klokare av allt som vi vill veta hur det har gått i äldrenämnden

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.