Moderaterna i Stockholm säljer ut sjukhus trots att det var en dålig affär

Moderaterna fortsätter att sälja ut verksamheter men något klart motiv har man inte. Vi gjorde en undersökning i Umeå och den visade att det är bättre ekonomi att äga fastigheter som man långsiktigt ska ha verksamhet i. Den taktiken använder inte moderaterna och stödpartierna som i Stockholms län är alliansen och även Miljöpartiet i Stockholm tillhör regeringen.

Trots dålig erfarenhet med höga kostnader där Karolinska är skräckexemplet fortsätter man utförsäljningarna av fastigheter. Nu är det Bromma sjukhus som säljs mitt under coronakrisen. Det bolag som köper är fastighetsbolaget Vectura som det förra landstingsrådet i Sthlm Filippa Reinfeldt jobbar för. Jag är förvånad över att media inte granska vad som händer i Stockholm för det bolag som köper där arbetar förra landstingsrådet Filippa Reinfeldt för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.