Donald Trump som tycks ha etik låter döda begravas i massgravar. Det kan inte vara rätt

Det blir flera och fler som dör i USA på grund av covid 19 som nu Corona heter när man blir sjuk. I New York är det runt 5000 människor som somnat in för alltid. Men man har varit dåligt förberedd trots att deras medicinska spionorganisation varande för det som hänt i Kina redan under förra året. Nu har man brist både på bårhusplatser och det gör man som många diktatorer gjort när man avrättat oliktänkande. Man har inte tycker jag en speciellt god etik när man nu begraver de döda i massgravar på Hart Island. Man märker i alla fall kistorna med namn vilka som är begravda tillsammans. Oavsett brist tycker jag att det är inte etiskt riktigt och att deras anhöriga har ingen egen grav att gå till.

2 kommentarer

  1. Lennart+Holmlund

    Jag glömde i bloggen att fundera över om det var svarta som hamnade i massgravar. Jag har inte kunnat hitta vilka de var som hamnade i massgravar om det var svarta och fattiga.

  2. Per

    Så du menar att Trump är en rasist också som bara kastar svarta och fattiga i massgravar? Vart kommer allt ditt hat emot Trump ifrån? Eller är du bara en riktig idiot?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.