Idag handlar bloggen mest om V75 på Romme travbana samt några ord om Lövens fd målvakt

Till idag har jag haft svårt att hitta något att skriva då Corona känns lite uttjatat även om det är många som dör runt om i världen. Igår kom också bekräftelse på att Cannata spelar för Oskarshamn. Jag tror inte det blir lika lätt för honom som det gick i Björklöven då Löven hade överlägset bästa försvarsspelet. Jag tror inte att Oskarshamn har det spelet utan de kommer att vara ett bottenlag.

Dagens blogg kommer då till huvudsak handla om V75 som i dag körs på Romme travbana i Borlänge. Det är en extra stor summa pengar att dela ut på 7 rätt så man kan få en hyfsad utdelning om man hittar alla rätt. Jag tycker det ser svårt ut även om många tippar nr 4 Bear Victor som segrare och det är när bloggen skrivs 56% som kryssat honom som etta och hästen körs av Mats E Djuse som är framgångsrik.

Den häst som är störst favorit idag är nr 5 Sorbet i avd 6 med Örjan Kilström i sulkyn. Han är kryssad på 64% och är dagens största favorit och därmed spik på många kuponger. De senaste omgångarna har i regelel de största favoriterna förlorat och det är det enda som talar emot en seger för Sorbet. Han har i alla fall två riktigt bra hästar som har kunnat ge honom en kamp men de har fått omöjliga spår och den ene är Millindollarhymn och nr 12 Makethemark men Ulf Olsson ett ekipage som jag verkligen gillar, men från spår 12 ska han vara chanslös. Sorbet är det bara att ta som enkelkryss.

Jag skulle även kunna föreslå ett enkelkryss i det nordsvenska loppet och det är nr 12 Tangen Haap som är kryssad på 13% men kryss trots att nr 14 Steinfaks är med som är en bra häst och som körs av Örjan Kilström. Mitt förslag till enkelrad blir på följande sätt
1 L.L Royal , 3 Digital Science, 12 Tangen Haap, 10 Bear Victory, 3 Guilaume Boko, 5 Sorbet och i lopp 7 1 Ural. Men det behövs många garderingar och V75 börjar på TV 16:2

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.