USA satsar på kärnvapentest igen, sist var det 30år sedan. Trump sysslar med vapenskrammel och han har sagt varför använder man inte kärnvapen när man har dem.

Förbereder Trump och USA ett kärnvapenkrig. Mig skulle det inte förvåna ett enda dugg. Han har någon gång sagt att varför har man kärnvapen när man inte använder dem. Enligt DN funderar man nu i USA att genomföra en kärnvapentest. Det är så länge som 30 år sedan man gjorde det sist men nu är presidenten omgiven av en massa hökar som även tidigare funnits inom militären.

Han har tidigare hotat Nord Korea med kärnvapen och det fredsavtal eller vad man kallar det har helt runnit ut i sanden. Han vill inte heller svara på Rysslands förfrågningar om msn ska förlänga det nedrustningsavtal som finns. Ja han har nyss även lämnat ett avtal om överflygningar. Nordkorea å sin sida de säger att man ska satsa på kärnvapnen. Sedan har även Donald Trump lagt att skuld på pandemin på Kina och det ska nog kunna tänkas att han ska straffa Kina. De i sin tur har varit lite skonsammare i talen men de tycker att USA är på väg tillbaka till det kalla kriget som jag tog upp i min blogg för några dagar sedan.

Trump vill säkert ha oro och vapenskrammel för han är nog övertygad om att det skulle gynna honom i presidentvalet. Jag har från den dagen Donald Trump blev president att han är en risk för ett nytt kärnvapenkrig. Sverige bör vara försiktig med ett militärt samarbete med USA gör då kan vi lättare bli en måltavla från öster.

2 kommentarer

  1. Petter

    Han ska väl utplåna Coronaviruset med dessa vapen , han har väl fått för sig att detta är superbra 😉
    Han är ju inte så supersmart token 🙂

  2. Karl

    såg att dom har tränat med flygplan här. inte bra alls blir det krig nu från sovjet så är det trump fel.
    och kärnvapen är ju totalt livsfarligt bort med dom nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.