John Bolton fd säkerhetsrådgivare åt Trump avslöjar i en bok en massa saker om Trump som säkert borde vara sanna

Nu kommer sanningen fram om Donald Trump fd hans Nationella säkerhetsrådgivare John Bolton som varit det i två år innan han fick kicken. Han hade en lång karriär inom republikanska partiet och har varit USA,s FN ambassadör, biträdande utrikesminister, med flera tunga uppdrag och man sa att han var en krigshök. Nu har han retat upp Trump ordentligt när han skrivit en bok om honom. Några avslöjanden i boken är att Trump sagt till Kina att de behandlar de uigurerna rätt mer finns att läsa i den första artikeln jag citerar. Han är så välmöblerade i huvudet att han tror att Finland är en del av Ryssland. Men han hotar Bolton med att stämma honom för att stoppa utgivningen av boken i den tredje artikeln från Omni jag citerar

1)Donald Trump hade inte några invändningar mot hur Kina behandlade den muslimska minoriteten uigurerna. Det är en av anklagelserna som John Bolton riktar mot presidenten i sin nya bok.
Under en middag på G20-mötet i Japan 2019 ska Trump till och med ha uppmuntrat lägren, skriver Bolton.
”Xi hade förklarat för Trump att han i praktiken byggde koncentrationsläger i Xinjiang. Enligt vår översättare sa Trump att Xi borde fullborda byggandet av lägren, och att han tyckte det var helt rätt agerat”, skriver Bolton enligt Wall Street Journal. Vita huset har inte bemött uppgifterna.

2)Donald Trump tror att Finland är en del av Ryssland, har varit nära att dra USA ur Nato och blir bakom sin rygg hånad av medarbetare. Det skriver den tidigare säkerhetsrådgivaren John Bolton i sin nya bok, enligt New York Times.
Bolton skriver också att Trump försökt använda förhandlingarna om ett handelsavtal med Kina för att vinna politiska fördelar i hemlandet. Han sa till Xi att han kunde sänka de amerikanska tullarna på kinesiska varor om Kina köpte mer amerikanska jordbruksprodukter. Detta för att säkra röster på landsbygden till valet 2020.
”Jag får anstränga mig för att hitta ett enda viktigt beslut från Trump som inte syftar till att förbättra hans chanser till omval”‚ skriver Bolton.

3USA stämmer den tidigare nationella rådgivaren John Bolton för att försöka stoppa hans kommande bok, rapporterar ABC News.
Vita husets säkerhetsråd har kommit fram till att vissa stycken i boken innehåller hemligstämplad information som om den kommer ut kan anses vara ett hot mot rikets säkerhet, enligt stämningsansökan. Enligt förläggaren ska boken ge en inblick i Vita huset och säljer in den med orden: ”Det här är boken Donald Trump inte vill att du ska läsa”. Slut citat från Omni

2 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    Visst är det fantastiskt att Stefan Löfven och Hans Dahlgren tvingas till EU förhandlingar på självaste midsommarafton.Vad tror du dom gamla fackpamparna tycker om det i kollektivavtalens anda.Men efter förra sammanbrutna förhandlingen åkte HD direkt till Alperna för att åka slalom just När Corona bröt ut där,turligt klarade han sig mirakulöst ifrån smittan.
    Glad midsommar med Donald i tankarna😃

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det beror på att det är inte i många länder man firar midsommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.