Någon form av kris borde det vara innan man får krisstöd och jag tycker som Tommy Körberg

Nu tycker jag att det måste vara och bli någon djävla ordning på de krisstöd som delas ut. Jag kör på samma linje som Tommy Körberg som rasar mot att flera av de artister som beviljats krisstöd under pandemin har mångmiljonbelopp i sina bolag, skriver Nöjesbladet. Han beskriver det som ”ett jävla ofog”. Det kan man väl inte egentligen tycka annorlunda. Tommy säger vidare att ” Det är jävligt konstigt och ett rejält moraliskt övertramp. Lämna tillbaka pengarna, säger han till tidningen.

Han tar även några exempel ur artistvärldens och sa att han tycker det är märkligt att ” Artister som Benjamin Ingrosso, Jill Johnson och Sabina Ddumba har beviljats krisstöd” . I detta fall håller jag med Tommy Körberg. Det verkar som om att det är lättare att få ut pengar för de som har olika bolag medan de som inte får några uppdrag blir utan pengar. Inte minst är det arrangörer som jag tycker lider mest dom har bokat upp artister och så ställs arrangemanget in och då blir det inga pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.