Hur fan kan en mamma till små barn droga och våldta dem och filma våldtäkten

Man ska aldrig sluta att förvånas. Men ibland fattar man inte hur det sker och kan bli. Det jag nu tänker på är de övergrepp som en mamma gjort mot sin barn. Kvinnan är 25 år och hon fick sitt straff för detta med 10 år fängelse. Det är grova brott hon utfört och en 30 årig man till anstiftan till en del av brotten till 6,5 års fängelse. Det framgår inte om mannen är barnens far eller inte. Dessutom skall barnen ha drogats.Det kanske inte är så underligt för under bruket av droger verkar människor kunna göra vad som helst.

Nu är barnen utan mor i 10 år och det känns hårt att säga det men det var nog tur från barnen att man hittade övergreppen i hennes dator när hon skulle sälja den. Nu har barnen säkert placerats i något fosterhem av socialtjänsten och hon borde aldrig få träffa baren igen. Men vad är det för fel i huvudet då man gör så här mot sina egna barn är svårt att fatta.

Så här skriver Omni om detta.
En 25-årig kvinna döms för grova sexualbrott mot sina två små barn, meddelar Eksjö tingsrätt. Hon döms till tio års fängelse.
Dessutom döms en 30-årig man, misstänkt för att ha anstiftat en del av övergreppen, till sex och ett halvt års fängelse, skriver Expressen.
Under flera av övergreppen misstänks barnen ha varit sömn- eller drogpåverkade. Filmer på övergreppen hittades i kvinnans dator av vänner till henne, som funderade på att köpa datorn, skriver TT.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.