Mycket repriser på underhållningen i TV i sommar och en fixering av nyheter från 08 området så ge lokalnyheter mer tid

Underhållningsprogram behövs i TV. I sommar har det mest varit repriser och det har varit ömsomt vin och vatten. Att man slutat med en del program är för mig obegripligt och det jag främst tänker på är det som varit med Calle Moreus som jag gillat skarpt. Det är en lämplig blandning av olika stilar och artister och visst blir man glad när man som igår fick se flera stjärnor. Jag tycker det är obegripligt att detta program har upphört som gick i Svt. Det borde väl någon annan kanal ta upp i stället för det kan inte vara förbehållet Svt.

Jag har även vid några tillfällen lyssnat på sommar i P1. Det har jag även gjort tidigare men i år tycker jag inte man lyckats att spegla hela Sverige och inte heller på ett bra sätt speglat bredden i Sverige bland valet också den koncentration som visats där det är för många som har 08 området som bas.

Jag tycker det vore ett bra program för lokalradion och då räcker det med att man håller till på vardagarna. Jag tycker rent generellt att det borde vara mer lokalt även i TV. Nyheterna lokalt borde få betydligt mer tid i stället för som nu också där enbart 08perspektiv. All kunskap finns inte i Storstockholm och allt klokt händer inte på Karolinska. När det gäller Coronan har det mest handlat om hur illa det skötts i Stockholmsområdet men aldrig visats hur bra det gått i andra regioner däribland Västerbotten men det finns fler regioner med låg smitta och få döda och ingen katastrof på äldreboenden som i Stockholmsområdet där vården av äldre privatiserats sönder.

Vi betalar också skatt för att se TV och det vore på sin plats att vi får de mera sv det som händer i regionerna. Svt måste tänka om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.