De som har sagt att klimatkrisen kommer att göra att det blir mera regn och blåst

Regnperiod i oktober. Visst har det varit en dålig sommar inte så varmt och med mycket blåst och med vinden från väster. Nu höst har det kommit mycket regn och i Umeå har det varit översvämningar vid tvärån och på fler ställen. Man har bland annat fått vatten i källare. Jag mins en gång när vi fick detta och då sa dåvarande brandchefen att det går inte att pumpa bort när vattnet kom in in genom avloppsbrunnar och så är det naturligtvis. Det kan nog vara så att folk inte håller ordning på dräneringen och kanske det finns äldre hus där dräneringen är kopplad till avloppen och det går över bredden. Nog om detta men för 10-20 år sedan sa experterna att vi kommer att få regnigare sommar på grund av klimatförändringarna. Samma sak att det kommer att bli blåsigare vilket vi även ha sett. Vi ser är att det i vissa länder blivit mer tromber och orkaner som ställt till det ordentligt.

Vi har ställt till detta själv och sett till att det blivit en klimatkris. Nu måste vi själva se till att vi ordnar upp detta. Jag såg en intervju med i TV 4 där man pratade med P.G Gyllenhammar och han gav inte mycket för Donald Trump och jag tror till och med han kallade honom för gangster. Han är dessutom klimatförnekare och försöker inbilla att han kan bäst både när det gäller covid och allt annat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.