Moderaterna bör vara tysta i sin kritik och rensa i de egna leden

Moderaterna borde hålla tyst och hålla rent internt innan de går ut mot kritik mot andra. När hon gick ut och kritiserade Stefan Löfven när han varit ute handlar så var hon själv i Spanien när hon intervjuades. Det här tycker jag visar på hur moderaterna agerar överhuvud taget. De har en djäkla förmåga att springa till pressen och klaga på andra och hoppas att ingen synar hur de själva agerar. Kan moderatledningen verkligen ha kvar en riksdagskvinna som beter sig på detta sätt. Tala om att tala med kluven tunga.

Hon är född i Norge men kom in i riksdagen 2008 för moderaterna i Västra Götaland. Jag tycker dessutom att det finns en sak till som gör det märkligt att hon gjorde som hon gjorde. Hon är i botten journalist och det tycker jag ställer andra frågor. Eftersom hon är journalist så måste hon ha litet på lojaliteten. Hon har också kommunalpolitisk bakgrund som ledamot i kommunstyrelsen i Borås och nu ledamot i civilutskottet.

Så här skriver Svt nyheter om den falska moderata riksdagskvinnan. Den moderata riksdagsledamoten Cecilie Tenfjord Toftby kritiserade den 30 december Stefan Löfvens besök i en galleria under julhandeln, i en telefonintervju i P4 Sjuhärad. Senare framkom att Tenfjord Toftby själv befann sig i Spanien när hon intervjuades.

I intervjun varnade riksdagsledamoten för att andra kunde komma att ignorera rekommendationer om det ser ut som att statsministern själv inte lever upp till dem.

– Som Sveriges statsminister har ju Stefan Löfven en väldigt viktig roll i att vara ett exempel för hur det han själv säger bör efterlevas, sade riksdagsledamoten i P4 Sjuhärad den 30 december.

När hon en vecka senare tillfrågas om sin egen resa säger Cecilie Tenfjord Toftby (M) att hennes resa till Spanien inte varit lika riskabel som statsministerns galleriabesök.

– Utifrån risker och smittspridning har vi tagit rätt beslut. Utifrån att jag nu ser att människor blivit ledsna och arga och upprörda har jag självfallet fattat ett felaktigt beslut, jag borde hållit mig hemma, säger hon till P4 Sjuhärad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.